Suburra: Blood on Rome: Sezoni 1

Suburra: Blood on Rome: Sezoni 1

Oct. 06, 2017
Your rating: 5
7 5 votes

Në vitin 2008, një luftë mbi tokën në një qytet bregdetar pranë Romës spiralizohet në një betejë vdekjeprurëse midis krimit të organizuar, politikanëve të korruptuar dhe Vatikanit.

Serit

Loading...