Super Dragon Ball Heroes: Sezoni 1

Super Dragon Ball Heroes: Sezoni 1

Jul. 01, 2018
Your rating: 0
9.1 9 votes

Goku dhe Vegeta marrin lajmin se tranksi i së ardhmes është zhdukur dhe ata shkojnë për ta gjetur, por aty ku shkojnë, situta merr për keq…

Episodes