The Walking Dead: Sezoni 6

The Walking Dead: Sezoni 6

Oct. 11, 2015
Your rating: 6
9.4 8 votes

Zëvendësi i Sherifit Rick Grimes zgjohet nga koma dhe gjenë një botë apokaliptike të dominuar nga zombies – kanibalesh. Ai vendos për të gjetur familjen e tij dhe përballet me shumë të mbijetuar të tjerë përgjatë rrugës.

Serit

Loading...