The 100

The 100

Mar. 19, 2014
Your rating: 10
9.2 131 votes

KRIJUESI

AKTORËT

Eliza Taylor isClarke Griffin
Clarke Griffin
Bob Morley isBellamy Blake
Bellamy Blake
Henry Ian Cusick isCouncilman Kane
Councilman Kane
Paige Turco isCouncilwoman Dr. Abigail Griffin
Councilwoman Dr. Abigail Griffin
Isaiah Washington isChancellor Jaha
Chancellor Jaha
Richard Harmon isJohn Murphy
John Murphy
Marie Avgeropoulos isOctavia Blake
Octavia Blake
Devon Bostick isJasper Jordan
Jasper Jordan
Lindsey Morgan isRaven Reyes
Raven Reyes

VIDEO TRAILER

FOTOT NGA SERIALI

PËRSHKRIMI

Bazuar në librat e Kass Morgan, kjo shfaqje zhvillohet 100 vjet në të ardhmen, kur Toka është braktisur për shkak të radioaktivitetit. Njerëzit e fundit që mbijetojnë jetojnë në një arkë që orbiton planetin – por arka nuk do të zgjasë përgjithmonë. Pra, regjimi represiv zgjedh 100 delikuentë të rinj të shpenzuar për të dërguar poshtë në Tokë për të parë nëse planeti është ende i banueshëm.

TITULLI ORIGJINALThe 100
JA FILLOI ME DATËN:Mar. 19, 2014
PËRFUNDOI ME DATËN:May. 24, 2017
SEZONET4
SERIT58
STATUSIReturning Series

Sezonat dhe Episodat

3Sezona 3 Jan. 21, 2016
4Sezona 4 Feb. 01, 2017
5Sezona 5 Apr. 24, 2018
6Sezona 6 Apr. 30, 2019
Loading...