Black Mirror

Black Mirror

Dec. 04, 2011
Your rating: 0
10 2 votes
Loading...

KRIJUESI

AKTORËT

VIDEO TRAILER

FOTOT NGA SERIALI

PËRSHKRIMI

Një ri-punim bashkëkohor britanik i The Twilight Zone me histori që futen në shqetësimin kolektiv për botën tonë moderne. Gjatë dhjetë viteve të fundit, teknologjia ka shndërruar pothuajse çdo aspekt të jetës sonë përpara se të kemi pasur kohë ta ndalojmë dhe ta pyesim atë. Në çdo shtëpi; në çdo tryezë; në çdo pëllëmbë – një ekran plazma; një monitor; një smartphone – një pasqyrë e zezë e ekzistencës sonë të Shekullit 21.

TITULLI ORIGJINALBlack Mirror
JA FILLOI ME DATËN:Dec. 04, 2011
PËRFUNDOI ME DATËN:Jun. 05, 2019
SEZONET5
SERIT21
STATUSIReturning Series

Sezonat dhe Episodat

1Sezona 1 Dec. 04, 2011
2Sezona 2 Feb. 11, 2013
3Sezona 3 Oct. 21, 2016
4Sezona 4 Dec. 29, 2017

FILMA TË NGJASHËM

Loading...