Cosmos: A Spacetime Odyssey

Cosmos: A Spacetime Odyssey

Your rating: 10
9.2 26 votes
Loading...

KRIJUESI

Ann Druyan
Creator

AKTORËT

VIDEO TRAILER

FOTOT NGA SERIALI

PËRSHKRIMI

Cosmos: Një Odyssey Spacetime shpik modele të reja të tregimit shkencor për të zbuluar madhështinë e universit dhe ri-shpikjen e elementeve të famshëm të serisë origjinale, duke përfshirë Kalendarin Kozmik dhe Aniun e Imagjinatës.

Duke bashkuar skepticizmin dhe çudi, dhe duke gërshetuar shkencë rigoroze me elementë vizualë, emocionalë dhe shpirtërorë, është një përvojë transcendente – një vizion i kozmosit në shkallën më madhështore që dimë.

TITULLI ORIGJINALCosmos: A Spacetime Odyssey
JA FILLOI ME DATËN:Mar. 09, 2014
PËRFUNDOI ME DATËN:Jun. 08, 2014
SEZONET1
SERIT13
STATUSIEnded

Sezonat dhe Episodat

1Sezona 1 Mar. 09, 2014

FILMA TË NGJASHËM

Loading...