Gomorrah

Gomorrah

Your rating: 10
8.7 73 votes

Krijues

Cast

Fortunato Cerlino isPietro Savastano
Pietro Savastano
Salvatore Esposito isGennaro Savastano
Gennaro Savastano
Maria Pia Calzone isImma Savastano
Imma Savastano
Marco Palvetti isSalvatore Conte
Salvatore Conte
Fabio De Caro isMalammore
Malammore

Video trailer

Images

Synopsis

Bazuar në librin më të mirë të Robert Saviano, kjo dramë kriminale e krishterë italiane paraqet një portret të organizatës brutale të krimit napoletane Camorra, siç shihet nga sytë e Ciro Di Marzo, njeriu i djathtë i bindur dhe i sigurt i kumbarit të klanit, Pietro Savastano.

Original titleGomorra - La serie
Firt air dateMay. 06, 2014
Last air dateDec. 11, 2017
Seasons3
Episodes36
StatusReturning Series

Sezonet dhe serit

3Sezoni 3 Nov. 06, 2017
4Sezoni 4 Mar. 29, 2019

FILMA TE NGJASHEM