Jean-Claude Van Johnson

Jean-Claude Van Johnson

Aug. 19, 2016
Your rating: 0
8.5 103 votes
Loading...

KRIJUESI

AKTORËT

VIDEO TRAILER

FOTOT NGA SERIALI

PËRSHKRIMI

Jean-Claude Van Damme është një ndjesi e arteve marciale globale dhe filmit, që vepron gjithashtu nën alias të thjeshtë të “Johnson”, si kontraktori më i mirë privat i fshehtë në botë. Në pension për vite të tëra, një takim i rastësishëm me një dashuri të humbur e sjell atë përsëri në lojë. Këtë herë, ai do të jetë më vdekjeprurëse se kurrë. Ndoshta.

TITULLI ORIGJINALJean-Claude Van Johnson
JA FILLOI ME DATËN:Aug. 19, 2016
PËRFUNDOI ME DATËN:Dec. 14, 2017
SEZONET1
SERIT6
STATUSIReturning Series

Sezonat dhe Episodat

1Sezona 1 Aug. 19, 2016

FILMA TË NGJASHËM

Loading...