Lugina e Ujqërve Kurthi

Lugina e Ujqërve Kurthi

Apr. 19, 2007
Your rating: 0
7.8 20 votes
Loading...

KRIJUESI

AKTORËT

Kenan Çoban isAbdülhey Çoban
Abdülhey Çoban
Erhan Ufak isGüllü Erhan
Güllü Erhan
Emin Olcay isÖmer Baba
Ömer Baba
İsmail Demirci isErkan Ozturk
Erkan Ozturk
Ayşe Çiğdem Batur isSavcı Leyla Türkmen
Savcı Leyla Türkmen
Cahit Kayaoğlu isCahit Kaya
Cahit Kaya
Serpil Tamur isNazife Anne
Nazife Anne

VIDEO TRAILER

FOTOT NGA SERIALI

PËRSHKRIMI

Një seri vazhdimesh e Luginës sëUjqerve të Osman Sinav. Ky prodhim përqendrohet në politikë, Sigurinë Kombëtare dhe problemet rajonale të Lindjes së Mesme. Wolves of The Valley: Seria e Ambush tërheq gjithashtu vëmendjen nga dy filma; Lugina Ujqerve: Irak dhe Lugina Ujqerve : Palestina.

TITULLI ORIGJINALKurtlar Vadisi: Pusu
JA FILLOI ME DATËN:Apr. 19, 2007
PËRFUNDOI ME DATËN:Jun. 18, 2016
SEZONET10
SERIT300
STATUSIReturning Series

FILMA TË NGJASHËM

Loading...