Sherlock

Sherlock

Your rating: 0
9.5 32 votes

Krijues

Cast

Benedict Cumberbatch isSherlock Holmes
Sherlock Holmes
Martin Freeman isDoctor John Watson
Doctor John Watson
Rupert Graves isLestrade felügyelő
Lestrade felügyelő
Mark Gatiss isMycroft Holmes
Mycroft Holmes
Una Stubbs isMrs. Hudson
Mrs. Hudson
Amanda Abbington isMary Morstan
Mary Morstan
Louise Brealey isMolly Harper
Molly Harper

Video trailer

Images

Synopsis

Një përditësim modern gjen gjurmët e famshme dhe partnerin e tij të mjekut në zgjidhjen e krimit në shekullin 21 të Londrës.

Original title Sherlock
Firt air date Jul. 25, 2010
Last air date Jan. 10, 2016
Seasons 4
Episodes 9
Status Returning Series

Sezonet dhe serit

1 Sezoni 1 Jul. 25, 2010
2 Sezoni 2 Jan. 01, 2012
3 Sezoni 3 Jan. 01, 2014
4 Sezoni 4 Jan. 01, 2017
Loading...