The Protector

The Protector

Dec. 14, 2018
Your rating: 5
9.4 88 votes
Loading...

VIDEO TRAILER

FOTOT NGA SERIALI

PËRSHKRIMI

Aventura epike e Hakanit, një tregtar i ri i botës moderne po kthehet me kokë poshtë kur mëson se është i lidhur me një urdhër të fshehtë dhe të lashtë, që ka për detyrë të mbrojë Stambollin.

TITULLI ORIGJINALThe Protector
JA FILLOI ME DATËN:Dec. 14, 2018
PËRFUNDOI ME DATËN:Dec. 14, 2018
SEZONET1
SERIT10
STATUSIReturning Series

Sezonat dhe Episodat

1Sezona 1 Dec. 14, 2018
2Sezona 2 Apr. 26, 2019

FILMA TË NGJASHËM

Loading...