Vikings

Vikings

Mar. 03, 2013
Your rating: 0
9.2 126 votes
Loading...

KRIJUESI

AKTORËT

VIDEO TRAILER

FOTOT NGA SERIALI

PËRSHKRIMI

Vikings ndjek aventurat e Ragnar Lothbrok, heroi më i madh i moshës së tij. Serit tregojn sagat e grupit të Viking dhe familjes së Ragnar, ndërsa ai ngrihet për t’u bërë mbret i fiseve të Vikingit. Si një luftëtar i patrembur, Ragnar mishëron traditat norvegjeze të devotshmërisë ndaj perëndive. Legjenda thotë se ai ishte një pasardhës i drejtpërdrejtë i Odin, zot i luftës dhe luftëtarëve.

TITULLI ORIGJINALVikings
JA FILLOI ME DATËN:Mar. 03, 2013
PËRFUNDOI ME DATËN:Jan. 03, 2018
SEZONET5
SERIT57
STATUSIReturning Series

Sezonat dhe Episodat

5Sezona 5 Nov. 29, 2017

FILMA TË NGJASHËM

Loading...