Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Money Heist 5x5

Episode #5.5

Ndërkohë që i gjithë grupi përpiqet të përballet me sulmin ushtarak, përmes një kundërsulmi, shumë jetë do të jenë në rrezik. Tokyo kujton edhe një herë hyrjen e saj të zhurmshme dhe shndërrimin në atë që është sot…

Jul. 19, 2019

Money Heist season 5