Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Rrushe 1x10

Episode 10

Pas vdekjes tragjike të Zekë Jaha, gjithçka duket se ka humbur. Faruk dhe Rexhep janë të sigurt se dikush e tradhtoi grupin. Ndërsa Lëvizja Qëndresa është në prag të rënies, Mentor ndan një sekret që do të hapë shumë dyer për Vesën.

Jul. 11, 2021

Rrushe season 1