Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Rrushe 1x11

Episode 11

Musë Lahu ishte etiketuar si tradhtar në të kaluarën, ndërsa në të tashmen, Vesa dhe Dinora vizitojnë Faruk Pirullin, i cili është plot sekrete.

Jul. 18, 2021

Rrushe season 1