Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Rrushe 1x12

Episode 12

Mentori u detyrohet para djemve të pokerit. Ai shkon në bankë dhe tërheq kursimet e familjes. Dinora viziton Sadik Hotin dhe i thotë se është afër të zbulojë se kush e tradhtoi Lëvizjen Qendresa.

Jul. 25, 2021

Rrushe season 1