Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Rrushe 1x14

Episode 14

Agimi merret në pyetje nga policia. Dini gjen telefonin e Arbenit dhe e dorëzon në polici. Temaj pyet Vesën për Kartën SD. Armend dhe Arsim diskutojnë rreth rrëfimit të Armendit.

Aug. 08, 2021

Rrushe season 1