Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Rrushe 1x16

Episode 16

Faruk e ka lidhur Dinorën me një karrige. Në nevojë të dëshpëruar për përgjigje, ai mëson se Dinora është vajza e Musë Lahut. Pas zhdukjes së Dinorës, Vesa është e shqetësuar. Ajo shkon në banesën e Dinorës dhe zbulon të vërtetën për shoqen e saj.

Aug. 22, 2021

Rrushe season 1