Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Rrushe 1x17

Episode 17

Vesa përballet me pasojat e gjetjeve të saj. Mentori dhe Merita kanë probleme në punë. Sadik Hoti takohet me Faruk Pirullin për të folur për tokën.

Aug. 29, 2021

Rrushe season 1