Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Rrushe 1x6

Episode 6

Musë Lahu kthehet për të takuar babanë e Demirit, Zekë Jaha, organizatorin prapa Qëndresës. Ai ka lajme për të birin dhe i sjell Zekës fletoren. Po fillon Lëvizja Qëndresa. Nga ana tjetër, Mentori është më në fund i zgjuar, por incidentet e kaluara zgjohen gjithashtu kur babai i Mentorit, Faruk, e viziton atë.

Jun. 13, 2021

Rrushe season 1