Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Rrushe 1x8

Episode 8

Mentori kthehet në shtëpi, por ai nuk duket si ai. Ndërkohë, në vitin 1995 Musë Lahu dhe Samir Hoti përballen me një surprizë të pakëndshme.

Jun. 27, 2021

Rrushe season 1