Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Rrushe 1x9

Episode 9

Birthdayshtë ditëlindja e Dinorës, dhe ka një festë. Vesa sjell Beratin dhe kalon një natë të bukur. Të nesërmen ajo merr një detyrë të re në punë, e cila do ta ndryshojë jetën e saj përgjithmonë. Ndërkohë, në 1995, ngjarjet intensifikohen.

Jul. 04, 2021

Rrushe season 1