Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Protector 1x10

Episode 10

I verbuar nga dashuria, Hakani lë pas dore stërvitjen dhe detyrën e tij si Mbrojtësi. Leyla i jep të dhëna që gjaku i Të Pavdekshmit përmban një fuqi sekrete.

Dec. 14, 2018

The Protector season 1