Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Protector 1x3

Episode 3

Kur Hakani dhe Zeynepi shkojnë takojnë një tjetër anëtare të Besnikëve që mbron unazën, ndeshen me një konspiracion që i rrezikon të gjithë.

Dec. 14, 2018

The Protector season 1