Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Protector 1x6

Episode 6

Hakan ka vështirësi të vendosë midis dashurisë së re dhe detyrave të tij si Mbrojtësi. Pasi ndahet nga Emiri, Kemali fillon kërkimin për thikën.

Dec. 14, 2018

The Protector season 1