Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x17

Episode 17

Maggie kthehet, por e zhgënjyer nga Negan. Sprovat që ajo kaloi pas ikjes e bënë më të vështirë mbijetesën e saj dhe të Hershelit; Daryl dhe Maggie papritur përballen me një kërcënim të panjohur.

Oct. 30, 2020

The Walking Dead season 10