Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x18

Episode 18

Daryl dhe Carol shkojnë në një kabinë të vjetër e cila sjell kujtime të dhimbshme për Darylin gjatë kohës që ishte i ndarë nga grupi.

Oct. 30, 2020

The Walking Dead season 10