Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x19

Episode 19

Gabriel dhe Aaron kërkojnë ushqime dhe furnizime për ti sjellë në Aleksandri. Tragjeditë e vogla çojnë në tragjedi më të mëdha pasi besimi është thyer dhe optimizmi copëtohet kur ato vihen në provën e fundit.

Oct. 30, 2020

The Walking Dead season 10