Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x20

Episode 20

Eugene, Ezekiel, Yumiko dhe Princess janë të kapur dhe ndahen nga njëri-tjetri. Princess has vështirësi me kujtimet dhe traumat e së shkuarës dhe përpiqet të arratiset në një mënyrë ose një tjetër me ndihmën e Ezekielit.

Oct. 30, 2020

The Walking Dead season 10