Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x21

Episode 21

Daryl dhe Carol gjenden në një kryqëzim dhe rrugët e tyre ndahen. Duke luftuar të vetëm për mbijetesë edhe sfidat më të thjeshta bëhen shumë më të vështira.

Oct. 30, 2020

The Walking Dead season 10