Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x22

Episode 22

Carol merr Neganin në një udhëtim me shpresën se do ulë tensionet në komunitet. Negani reflekton për ngjarjet që e kishin çuar deri në atë pikë dhe cakton një drejtim për të ardhmen e tij.

Oct. 30, 2020

The Walking Dead season 10