Black Sails: Sezoni 1

Black Sails: Sezoni 1

Jan. 25, 2014
Your rating: 0
10 1 vote

1715: Epoka e Artë e Piraterisë. Ishulli i Providencës së Re është një territor pa leje, i kontrolluar nga kapitenët më famëkeq të piratëve të historisë. Më i frikësuar është Kapiten Flint. Ndërsa Marina Britanike kthehet për të shpenguar tokën e tyre dhe shfarosur Flint dhe ekuipazhin e tij, një anë tjetër e tij del. Kapiteni Flint rreshtohet me Eleanor Guthrie, bijën e mbretit vendas, për të gjuajtur çmimin përfundimtar dhe për të siguruar mbijetesën e tyre. Shumë kundërshtarë qëndrojnë në rrugën e tyre: kapitenët rivalë, xhelozë për fuqinë e Flintit; Babai ambicioz dhe ndërhyrës i Eleanor; dhe një marinar i ri rekrutuar kohët e fundit në ekuipazhin e Flintit, John Silver, i cili vazhdimisht minon axhendën e kapitenit të tij.

Serit

 • 1x1
  I.Jan 25, 2014
 • 1x2
  II.Feb 01, 2014
 • 1x3
  III.Feb 08, 2014
 • 1x4
  IV.Feb 15, 2014
 • 1x5
  V.Feb 22, 2014
 • 1x6
  VI.Mar 01, 2014
 • 1x7
  VII.Mar 08, 2014
 • 1x8
  VIII.Mar 15, 2014