Black Sails: Sezoni 2

Black Sails: Sezoni 2

Jan. 24, 2015
Your rating: 0
9.7 3 votes

Sezoni i dytë fillon atje ku u larguam Ekuipazhi i Walrusit është i bllokuar, me një ushtri ushtarësh spanjollë që qëndrojnë midis tyre dhe ari i çmuar Urca. Dhe me krimet e tyre kundër vëllezërve të tyre nuk është më sekret, Flint dhe Argjendi duhet të bashkojnë forcat në një përpjekje të dëshpëruar për mbijetesë. Ndërkohë, Eleanor Guthrie lufton të mbajë kontrollin e saj në Nassau, pasi një racë e re piratësh arrin në formën e Ned Low, një njeri për të cilin dhuna nuk është thjesht një mjet … është një kalim kohe. Ndërsa derdh gjakun dhe tensionet rriten, Charles Vane duhet të vendosë se kush vlerëson më shumë: jetën e Eleanor, ose respektin e njerëzve të tij. Dhe i panjohur për të gjithë ata, një çmim me vlerë të pafalshme është kontrabanduar tashmë në ishull … një zbulimi i të cilit do të ndryshojë peizazhin e botës së tyre, dhe do t’i detyrojë të gjithë në Nassau drejt gjykimit përfundimtar: janë ata njerëz, apo janë monstra ?

Serit