Black Sails: Sezoni 4

Black Sails: Sezoni 4

Jan. 29, 2017
Your rating: 0
9.4 5 votes

Qindra ushtarë britanikë shtrihen të vdekur në një pyll … Royal Navy lundron përsëri në Angli në tërheqje e sipër … Indiet e Perëndimit tani janë një zonë lufte, dhe brigjet e ishullit të Providencës së Re nuk kanë qenë kurrë më të përgjakshme.

Serit