Gangs of London: Sezoni 1

Gangs of London: Sezoni 1

Apr. 23, 2020
Your rating: 0
8.1 13 votes

Kur kryetari i një organizate kriminale, Fin Wallace është vrarë, vakuumi i papritur i pushtetit vdekja e tij krijon kërcënon paqen e brishtë midis rrjetit të ndërlikuar të bandave që veprojnë në rrugët e qytetit. Tani i takon pikëllimit, të paqëndrueshëm dhe impulsiv Sean Wallace të rivendosë kontrollin dhe të gjejë ata që janë përgjegjës për vrasjen e babait të tij.

Serit