The Vampire Diaries: Sezoni 3

The Vampire Diaries: Sezoni 3

Sep. 15, 2011
Your rating: 0
10 3 votes

Sezoni i tretë hap derën për të mësuar më shumë rreth Klaus dhe Familjes Origjinale, pasi përfundimisht zbulohen motivet e tij për të dashur Stefanin në anën e tij. Ndërsa Stefani zhytet më thellë në anën e errët, Damon dhe Elena luftojnë me fajin e lidhjes së tyre në rritje, madje ndërsa punojnë së bashku për ta rikthyer Stefanin.

Serit