The Vampire Diaries: Sezoni 4

The Vampire Diaries: Sezoni 4

Oct. 11, 2012
Your rating: 0
8.3 3 votes

Sezoni i katërt fillon me gjithçka në tranzicion. Elena përballet me makthin e saj më të keq ndërsa zgjohet nga aksidenti i saj vdekjeprurës për të gjetur se ajo tani duhet të durojë ndryshimin e frikshëm për tu bërë një vampir – ose të përballet me vdekje të sigurt. Stefan dhe Damon janë copëtuar edhe më larg se si ta ndihmojnë Elenën të përshtatet në një jetë që ajo kurrë nuk e dëshironte, dhe të gjithë duhet të përballojnë kaosin e krijuar pasi vampirët dhe mbështetësit e tyre u dëbuan në këshillin e qytetit dhe drejtuesit vendorë. Pavarësisht gjithçkaje, pasi Elena dhe miqtë e saj hyjnë në shtrirjen e fundit të shkollës së mesme para se të përfundojnë studimet për t’i dërguar në shtigje të ndryshme, ata ndiejnë lidhjen në qytetin e tyre të lindjes të Mystic Falls marrin një kuptim më të thellë kur prezantohet një zuzar i ri misterioz i cili duket se synon duke e shkatërruar atë.

Serit