The Vampire Diaries: Sezoni 6

The Vampire Diaries: Sezoni 6

Oct. 02, 2014
Your rating: 0
10 1 vote

Sezoni i gjashtë pason udhëtimin e personazheve drejt njëri-tjetrit, ndërsa ata eksplorojnë dualitetin e së mirës përkundrejt të keqes brenda vetes. Michael Malarkey bashkohet me aktorët ndërsa Enzo, një mik i vjetër i vampirëve nga e kaluara e Damon, dhe Matt Davis riprodhon rolin e tij si Alaric Saltzman, i kthyer kohët e fundit nga The Other Side.

Serit