Omeri r.a

Omeri r.a

Jul. 20, 2012
Your rating: 0
9.2 22 votes

Krijues

Cast

Hassan Al-Jundi isUtbah ibn Rabi'
Utbah ibn Rabi'

Video trailer

Images

Synopsis

Omar ose Farouk Omar është një seri historike historike televizive arabe që u prodhua dhe u transmetua nga MBC1 dhe e drejtuar nga Hatem Ali. Bashkëprodhuar nga Katar TV, seriali është i bazuar në jetën e Omarit, një nga shokët më të mirë të Profetit Muhamed dhe Kalifin e dytë të Islamit. Seriali duhej të përballej me polemika të mëdha për shkak të përshkrimit të tij të Omerit, Ebu Bekrit, Osmanit dhe Aliut, katër Kalifët e Rashidun, së bashku me personazhe të tjerë, për të cilët disa muslimanë besojnë se nuk duhet të përshkruhen shumë si Profeti Muhamed.

Original titleOmar
Firt air dateJul. 20, 2012
Last air dateAug. 18, 2012
Seasons1
Episodes31
StatusEnded

Sezonet dhe serit

1Sezoni 1 Jul. 20, 2012